Όροι Χρήσης

Πληροφορίες για την αποδοχή του GDPR:

1. Ανά πάσα στιγμή η εταιρεία Fortress of Secrets μετά από αίτηση που μπορείτε να μας κάνετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας δεσμεύετε να διαγράψει εξ’ολοκλήρου τα δεδομένα σας από τους servers της.

2. Η Αποδοχή σας είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της κράτησης.

3. Πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα σας θα έχουν οι ιδιοκτήτες του Fortress of Secrets καθώς και οι ιδιοκτήτες του Escape All όπου είναι και υπεύθυνοι για την διασφάλιση τους σε ασφαλές μέρος.

Το Fortress of Secrets μέσω του EscapeAll.gr διατηρεί αρχείο με τις ακυρώσεις που πραγματοποιείτε και δύναται να ενημερώσει τις συνεργαζόμενες εταιρείες για αυξημένη πιθανότητα ακύρωσης βάσει του ιστορικού σας.

Αντίστοιχα, ενημέρωση πραγματοποιείται σε περίπτωση ταυτόχρονης/κοντινής χρονικά κράτησης σε παραπάνω από μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες.

Οι ενημερώσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και για την αποτροπή περιπτώσεων ακύρωσης τελευταίας στιγμής.

* Προσοχή το τηλέφωνο που έχετε δηλώσει θα πρέπει να είναι σωστό καθώς κάποιες ώρες πριν από την ημερομηνία και ώρα της κράτησης σας θα πραγματοποιηθεί επιπλέον τηλεφωνική επιβεβαίωση από το προσωπικό του Fortress of Secrets.

Σε περίπτωση που δεν γίνει επιβεβαίωση της κράτησης τηλεφωνικά τότε η κράτηση σας θα ακυρωθεί αυτόματα.

Σχετικά με τα δωμάτιά μας, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πανικοβληθείτε καθώς εκείνη την ώρα ζείτε εκ του ασφαλούς μια περιπέτεια, αλλά, αν γίνει αυτό, υπάρχει σε όλα τα δωμάτια κουμπί πανικού, το οποίο σας επιτρέπει να σταματήσετε το παιχνίδι και να βγείτε από το δωμάτιο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχετε ένα φίλο εκτός δωματίου, τον game master που θα σας βοηθήσει όταν το ζητήσετε.

Όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν στο δωμάτιο είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν επιτρέπετε η φθορά τους.

Οι φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας ανήκουν και δεν μπορεί κανένας να τις αναδημοσιεύει χωρίς την άδεια μας.

Σε κάθε φόρμα κράτησης που συμπληρώνετε, επιβεβαιώνετε ότι αποδέχεστε να χρησιμοποιούμε το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε για (διαγωνισμούς , προσφορές κ.α.)

Οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα μας (στο σύστημα κρατήσεων) γίνονται κατά την προσέλευση στον χώρο μας.

Η ακύρωση μιας κράτησης γίνεται τηλεφωνικά, το αργότερο δύο ημέρες πριν την ημέρα της κράτησής σας.

Στην περίπτωση που θέλετε να παίξετε και δεν έχετε βρει ομάδα, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε και να προσπαθήσουμε να σας βρούμε εμείς.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορείτε να παίξετε μόνος σας αφού χρειάζονται 2 ακόμα και 3 άτομα για να λύσετε τους γρίφους.

Καλή διασκέδαση!

Scroll to Top