Δωμάτια Απόδρασης

Δωμάτια Απόδρασης

The Nun

Το φθινόπωρο του 1952, το Βατικανό αποφασίζει να στείλει τον Πάτερ Μπερκ και την αδελφή Αϊρίν στο μοναστήρι της Αγίας Κάρθα, αφού η μοναχή που ζούσε εκεί διέπραξε την πιο ασυγχώρητη αμαρτία του θρησκευτικού κόσμου. Αυτοκτόνησε.
Δέκα χρόνια αργότερα, το μοναστήρι επαναλειτούργησε, παρά την αντίθετη γνώμη του Πάτερ Μπερκ, ο οποίος υποστήριζε ότι δαιμονικές δυνάμεις εξακολουθούν να κυριαρχούν στο χώρο.

Horror

Live Acting

100' Λεπτά

2 - 6 Άτομα

9 / 10

Μaze: The Doctor’s Experiment

Ο Δρ. Μπέργουντ, γνωστός για τα απάνθρωπα ιατρικά του πειράματα, λέγεται πως έχει φτιάξει ένα λαβύρινθο από τον οποίο τα υποκείμενα, όπως συνηθίζει να αποκαλεί τα θύματά του, δεν βγαίνουν ποτέ.
Τα ίχνη της τελευταίας ομάδας που έστειλαν οι μυστικές υπηρεσίες έχουν χαθεί. Θα καταφέρετε να αποσπάσετε τις απαραίτητες πληροφορίες και να βγάλετε εις πέρας την αποστολή?

Survival Active

Live Acting

100' Λεπτά

2 - 6 Άτομα

9 / 10

Survivor

Είστε ναυαγοί σε μια ερημική παραλία, σε ένα νησάκι στη μέση του πουθενά, μετά από την πτώση του αεροπλάνου σας. Εκεί, συναντάτε τον Πελοπίδα, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι και εκείνος παγιδευμένος για αρκετό καιρό στο νησί. Σας εκμυστηρεύεται πως ετοιμάζει ένα σχέδιο διαφυγής αλλά έχει χώρο μόνο για έναν από εσάς.
Οι δοκιμασίες θα είναι απαιτητικές, γεμάτες ένταση και αγωνία. Ετοιμαστείτε να αναμετρηθείτε σκληρά, όχι μόνο μεταξύ σας αλλά και με τον ίδιο σας τον εαυτό…

Active

90' Λεπτά

2 - 6 Άτομα

7 / 10

Blackout

Φοβάσαι το σκοτάδι? Βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν? Μήπως η φαντασία σου τρέχει?

Τότε πρέπει να προσέχεις, γιατί στο Blackout τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…

Mystery

60' Λεπτά

2 - 4 Άτομα

8 / 10

Scroll to Top