Η Ομάδα μας

Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας συγκροτήθηκε το 2021 με στόχο την υλοποίηση της ιδέας μας, που δεν ήταν άλλη από την κατασκευή ενός πολυχώρου διασκέδασης, κάτι που πιστεύουμε πως έλειπε από την Κέρκυρα.

Συνεργαστήκαμε με επαγγελματίες του χώρου των escape rooms και πιο συγκεκριμένα με τους ιδιοκτήτες του πετυχημένου Blind Alley της Αθήνας και διαμορφώσαμε τέσσερα πρωτότυπα δωμάτια απόδρασης με γρίφους, πολλά εφέ και ατελείωτες προκλήσεις.

Το Fortress of Secrets, ή αλλιώς το Φρούριο των Μυστικών, πήρε το όνομα του από ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά αξιοθέατα της Κέρκυρας.

Όπως κάθε φρούριο, κρύβει βαθιά μυστικά που περιμένουν εσάς για να τα εξερευνήσετε και πολλές δοκιμασίες για να μπορέσετε να ανακαλύψετε τα ταλέντα αλλά και τα όριά σας.

Το κάθε δωμάτιο είναι διαφορετικό ώστε να ικανοποιήσει  κάθε τύπο παίκτη. Επιλέξαμε ένα δωμάτιο τρόμου για τους ατρόμητους παίκτες, ένα λαβύρινθο για τους πιο τολμηρούς, ένα δωμάτιο με αγωνίσματα για τους πιο ενεργητικούς και ανταγωνιστικούς παίκτες μας καθώς και ένα δωμάτιο blackout για τους λάτρεις των μυστηρίων.

Το Φρούριο ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά τον Απρίλη του 2022 και σας περιμένει για να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες και πρωτόγνωρα συναισθήματα με την παρέα σας που θα αναπολείτε για πολύ, πολύ καιρό.

Άλλωστε, there’s no escape from…fun!

Scroll to Top